Siirry pääsisältöön

Saavutettavuusseloste

Kaupunkilämpö.fi-sivuston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua kaupunkilämpö.fi. Saavutettavuusseloste on laadittu 29.4.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Verkkosivuston ylläpitäjä on Tampereen Sähkölaitos Oy ja sen saavutettavuuden on arvioinut Suunnittelutoimisto Mera Oy.

Saavutettavuuden tila

Kaupunkilämpö.fi-verkkosivuston suunnittelussa on otettu huomioon eurooppalaisen EN 301 549 -standardin vaatimukset. Sivusto on testattu, ja se täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset. Sivustolta voi kuitenkin löytyä myös sisältöä, joka ei noudata vaatimuksia täydellisesti.

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet

Sivustolla voi olla ladattavia raportteja ja selvityksiä (pdf). Jotkut näistä aineistoista on tuotettu ennen nykyisen saavutettavuusdirektiivin voimaantuloa, joten ne eivät välttämättä täytä sen kaikkia vaatimuksia.

Palautteet

Huomasitko verkkosivuston saavutettavuudessa muita puutteita tai parannettavaa? Kerro havainnoistasi nettisivujen lomakkeella https://kaupunkilampo.fi/ota-yhteytta/ tai puhelimitse numerossa 020 630 3001 / viestintä.

Valvontaviranomainen

Ilmoita havaitsemasi saavutettavuusongelmat aina ensin sivuston ylläpitäjälle eli Tampereen Sähkölaitokselle. Jos et saa vastausta kahden viikon kuluessa tai et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Lisätietoa ilmoituksen tekemisestä ja käsittelystä löydät aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
Sähköposti: saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelin: 0295 016 000
www.saavutettavuusvaatimukset.fi